Transport si livrare

Termenul de livrare pentru produsele de pe stoc este de maxim 3 (trei) zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Termenul de livrare pentru produsele care nu se afla pe stoc este de maxim 15 (cincisprezece) zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Livrarea se face la domiciliul clientului prin serviciul de curierat rapid Standard al FAN Courier, intr-un termen mediu de 24 ore de la expedierea comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 48 ore.

Serviciul Standard este disponibil în toată aria de acoperire FAN Courier pentru colete de până în 150kg inclusiv. Pentru lista completă a localitaţilor pentru care nu se percep kilometri suplimentari , click aici

Taxele de livrare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclusa si sunt urmatoarele:

- 20 RON pentru primul kg / destinatie

- 1,35 RON pentru fiecare kg suplimentare

- cost suplimentar de 0,80 RON pentru fiecare km efectuat in cazul expeiditiilor in afara retelei FAN Courier intr-un sens

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de catre noi.

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului.